Dierenarts Cuvelier heeft het beste voor met uw huisdier

Dierenarts Cuvelier, gevestigd in Bornem, heeft een hart voor dieren. Uw trouwe viervoetertjes zijn bij hem dan ook in goede handen! Bij deze dierenarts kunt U terecht voor algemene diergeneeskunde van gezelschapsdieren en orthopedie.

 

Dierenarts Cuvelier zet zich sinds 2004 in om uw gezelschapsdier steeds de allerbeste zorgen te kunnen bieden. Dat kan gaan van een eenvoudige gezondheidscontrole of een orthopedisch onderzoek tot een gecompliceerde chirurgische ingreep. Door voortdurende bijscholingen blijft dierenarts Cuvelier op de hoogte van nieuwe behandelwijzen, technieken en nieuwe chirurgische vaardigheden.

 

Honden, katten, fretten, konijnen, cavia’s, hamsters en andere knaagdieren komen hier regelmatig op visite.

 

Bent u de gelukkige bezitter van één van de bovengenoemde huisdieren? Dan raden we u een jaarlijkse controle aan om eventuele gezondheidsproblemen tijdig op te kunnen sporen, want net zoals bij de mens, is het bij huisdieren ook beter voorkomen dan genezen.

 

De praktijk is uitgerust met de modernste technieken zoals RX foto’s, echografie, gasanesthesie, EKG, enz zodat gecompliceerde diagnoses en ook zware chirurgische ingrepen kunnen plaatsvinden.

 

Maar ook voor kleinere ingrepen kan u terecht bij Dierenarts Cuvelier. Heeft uw huisdier nood aan routine vaccinaties, een (preventief) gezondheidsonderzoek, tandsteenverwijdering, of standaard operaties zoals castratie en sterilisatie, dan kan U gerust langskomen tijdens de spreekuren of op afspraak.

 

Bijkomend kan U in de praktijk terecht voor professioneel advies over diverse onderwerpen. Bent U op zoek naar een geschikt verzorgingsproduct zoals ontwormings- en ontvlooiingsproducten, tandpasta, shampoo etc? Of wens U advies over voeding op maat van uw huisdier? Niet alleen adviseert uw dierenarts U, maar men kan er ook terecht voor een uitgebreid gamma van deze producten en voedingen gaande van de betere commerciële brok over gespecialiseerde diëten tot zelfs BARF voeding.

 

Openingsuren

De praktijk heeft ruime openingsuren zodat U er zelfs ‘s avonds en in het weekend terecht kunt voor advies. U kan hem steeds bereiken van maandag tot vrijdag vanaf 8h30 tot 19h en zaterdag tot 12h. Buiten deze uren kan U steeds bij hem terecht voor spoedgevallen. Een afspraak maken? Een zicht op de openingsuren? Bel of mail ons even of bezoek onze website.